Ny side, ny blog, mere Alt om VINYL

Så er den nye Alt om VINYL hjemmeside i luften!

Min intention er, at løbende skrive indlæg her på siden – både af rent facts-baseret, vinyl-faglig karakter men også mindre indlæg med mine personlige betragtninger og meninger om dit og dat. Alt sammen i en kontekst af vinyl naturligvis.

Emnerne for mine indlæg kan være alt lige fra første udgaver, genoptryk, presserier rundt om i verden, pladecovers, mastering, fremstilling, fokus på enkelte albums, nye udgivelser, tips og tricks eller tema-serier som kan sprede sig ud over flere indlæg osv osv. Der er mange idéer på lager, så følg med og se hvad der sker.

En del af min tid går med at holde foredrag om vinyl rundt om i landet, og der kommer hver gang gode og interessante spørgsmål fra publikum som kan anspore mig til at skrive et indlæg her på siden. Jeg vil skrive ud fra hvad jeg bliver inspireret af eller pludselig kommer i tanke om.

Husk også at følge Alt om VINYL på Instagram og i Facebook-gruppen ”Alt om VINYL – Forum” hvor jeg også håber vi nemt kan komme i dialog med hinanden. I er altid velkomne til at kommentere eller stille spørgsmål, så vil jeg svare efter bedste evne.

Lad os så komme i gang!

Skriv et svar