Gå på opdagelse i vinylpladens forunderlige verden

Hvad siger læserne?

"....Men som med så mange af de plader, folk som os slæber hjem, er bogen her en sag, man ikke anede, man behøvede, før man fik den i hænderne. Som den så siden ikke kan vristes ud af."
Klaus Lynggaard
Weekendavisen
"En fortrinlig og gennemarbejdet udgivelse, hvor vinylentusiasmen er smittende, inspirerende og kommer til at koste plads i pladereolen"
Michael José Gonzalez
Gaffa
"Pensum til cand.vinyl.nørd"​
Martin Thøgersen
Vinylentusiast

Alt om VINYL er bogen til pladeelskere og alle, der er nysgerrige på at lære mere om vinylpladens verden.

Bogen er en 280 sider lang kærlighedserklæring til det analoge format og alle de sære, spøjse og fantastiske anekdoter, der knytter sig til det. Den er spækket med hundredevis af flotte farvefotos og krydret med interviews med en lang række danske pladeentusiaster.

Bogen tager dig med helt ind i studiet og presseriet, hvor pladen bliver født, og fortæller om de mange pladeselskaber og deres mest legendariske udgivelser.

Bliv klogere på vinylpladens historie, få ny viden om produktionen i Danmark og find ud af at afkode de mange skjulte budskaber, der gemmer sig i pladernes udløb.

Alt om vinyl lærer dig alt, der er værd at vide om originaludgaver, covertyper, genoptryk og genudgivelser og hjælper dig med at gøre gode køb på vinylmarkedet og ikke mindst til at passe godt på din egen vinylsamling.

Bogen er redigeret i samarbejde med Sørens gode gamle ven journalist og forfatter Jakob Brodersen, som også har taget billeder til bogen samt lavet det lækre layout.

"Der skal meget til at imponere her når det kommer til vinyl, men du har begået noget nær et mesterværk, der både fodrer den nye og den erfarne vinyllytter. Formentligt som intentionen har været. Det er et gedigent værk, flot illustreret og en bog der både pynter æstetisk og i fordybelses øjemed. Bravo."
Hans Jørgen
Pladeentusiast

Alt om VINYL 10" - Musik fra bogen

Alt om Vinyl kan også fås en helt særlig udgave med en tilhørende 10″ vinyl som udgives i samarbejde med Nordsø Records. Pladen er presset i 300 eksemplarer på sort vinyl, hvoraf der gemmer sig 25 i blå. Alle covers er håndnummereret.

Pladen indeholder musik fra seks forskellige kunstnere som alle har en tilknytning til historierne i bogen.

Se mere om pladen på Discogs

OBS! Alt om VINYL Collector’s Edition er UDSOLGT fra Byens Forlag