FOREDRAG OM VINYL

Hvad er det, der har fået moderne musikelskere til at genopdage kærligheden til et upraktisk, gammeldags format i en tid, hvor al slags musik er tilgængelig altid, alle steder? Hvorfor er vinylplader så fascinerende? Hvad er deres historie?
Foredraget ALT OM VINYL handler om fascinationen ved de gamle (og nye) plader, om at have et personligt forhold til den musik, man hører og om glæden ved at eje et stykke kunst, der er helt unikt – for selv om du måske tror det, er der ikke to plader, der er ens!

Foredraget Alt om VINYL dykker ned i rillerne og kommer hele pladen rundt.

Kontakt mig gerne for at høre nærmere eller besøg ARTE Booking

Alt om vinyl, Søren Genefke

Kunderne siger

”Det er en kæmpe fornøjelse at være i selskab med Søren Genefke, når der skal snakkes vinyler. Sørens viden er upåklagelig og den formidler han personligt, levende og tilpas nørdet. Og måske vigtigst af alt: Søren skaber et rum hvor snakken flyder lystigt og deltagerne gerne bidrager med egne historier.”
Michael Munk
Bibliotekar, Fredericia Bibliotek
"Søren fortæller indlevende om sin store passion. Fortællingerne er smittende og spændende - også selvom man ikke nødvendigvis er vinylsamler. Vi havde en god aften i HiFi Klubben Silkeborg, med masser af indhold og derudover godt med snak i pausen."
Jakob Stephansen
Hifi Klubben, Silkeborg
"Rockklubben KNiTR! havde i september 2018 besøg af Søren Genefke. Med afsæt i sin nyligt udgivne bog fik publikum en god dosis passioneret nørderi om de mange facetter ved vinylmediet. Det blev en aften, hvor glæden ved musik og vinylpladen blev delt med hinanden og snakken gik livligt."
Martin Minka Jensen
Bibliotekar, Randers Bibliotek
"Alt om vinyl er blevet en bibel for vinylentusiaster. Og det kan man godt forstå. For Søren har en kæmpe viden om vinyl og den deler han rundhåndet ud af, når han holder foredrag om sin bog. Han er en blændende fortæller, som har styr på de helt store linjer og de mindste detaljer. Så foredraget er ikke kun for nørderne, men også dem, der er almindelig interesseret i vinyl. Han får mine varmeste anbefalinger."
Dorte Grout
Bibliotekar, Herning Bibliotek

The VINYL TOUR 2019