GRAMMOFONKONCERT

Grammofon koncert

Hvornår har du sidst siddet ned og lyttet til en plade – hele pladen fra start til slut? På et godt anlæg. Og oven i købet i selskab med en masse andre mennesker?

At høre en plade fra start til slut uden nogen form for distraktioner er en oplevelse, som bliver mere og
mere sjælden.

Grammofonkoncert kombinerer et inspirerende foredrag med den gode lytteroplevelse. 

Kom med ind i studiet, bagom sangene og helt ud på coveret på nogle af musikhistoriens største albums. Først får vi en introduktion til pladen – og bagefter hører vi værket fra start til slut. 

Der kan sættes fokus på én bestemt plade, en artist eller et fælles tema. 

Tidligere afholdte arrangementer:

  • The Beatles – Abbey Road
  • Led Zeppelin – II
  • The Allman Brothers Band – do.
  • Metallica – Master of Puppets
  • Jean-Michel Jarre – Oxygène
  • Pink Floyd – The Dark Side of the Moon

Kontakt mig for at høre nærmere.

Master of Puppets med Metallica spiller til Grammofon-koncert

Læs en reportage fra et arrangement her Lyd & Billede Marts 2019

FOREDRAGET "ALT OM VINYL"

Hvad er det, der har fået moderne musikelskere til at genopdage kærligheden til et upraktisk, gammeldags format i en tid, hvor al slags musik er tilgængelig altid, alle steder? Hvorfor er vinylplader så fascinerende? Hvad er deres historie?
Foredraget ALT OM VINYL handler om fascinationen ved de gamle (og nye) plader, om at have et personligt forhold til den musik, man hører og om glæden ved at eje et stykke kunst, der er helt unikt – for selv om du måske tror det, er der ikke to plader, der er ens!

Foredraget Alt om VINYL dykker ned i rillerne og kommer hele pladen rundt.

Kontakt mig gerne for at høre nærmere eller besøg ARTE Booking

Alt om vinyl, Søren Genefke

Kunderne siger

”Det er en kæmpe fornøjelse at være i selskab med Søren Genefke, når der skal snakkes vinyler. Sørens viden er upåklagelig og den formidler han personligt, levende og tilpas nørdet. Og måske vigtigst af alt: Søren skaber et rum hvor snakken flyder lystigt og deltagerne gerne bidrager med egne historier.”
Michael Munk
Bibliotekar, Fredericia Bibliotek
"Søren fortæller indlevende om sin store passion. Fortællingerne er smittende og spændende - også selvom man ikke nødvendigvis er vinylsamler. Vi havde en god aften i HiFi Klubben Silkeborg, med masser af indhold og derudover godt med snak i pausen."
Jakob Stephansen
Hifi Klubben, Silkeborg
Ikke alene har Søren skabt en vanvittigt lækker bog. Han har formået at lave et gedigent moderne opslagsværk for gamle som nye vinylnørder. Bogen er skabt med så meget kærlighed til emnet, at der burde være et label der advarede om smittefare. Manden ved hvad han har fat i og den viden får han præsenteret og serveret både med høj nørdfaktor og tilgængelighed. Jeg er overbevist om at alle gik hjem fra foredraget, både en god oplevelse rigere og meget klogere på vejen fra master til matrice, udløbsrillekoder og alverdens andet spændende vinyl-nørderi. Sørens foredrag får fem skinnende sorte vinyler og en enkelt picture disc.
Leif Schou
Bibliotekar, Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne
"Rockklubben KNiTR! havde i september 2018 besøg af Søren Genefke. Med afsæt i sin nyligt udgivne bog fik publikum en god dosis passioneret nørderi om de mange facetter ved vinylmediet. Det blev en aften, hvor glæden ved musik og vinylpladen blev delt med hinanden og snakken gik livligt."
Martin Minka Jensen
Bibliotekar, Randers Bibliotek
"Alt om vinyl er blevet en bibel for vinylentusiaster. Og det kan man godt forstå. For Søren har en kæmpe viden om vinyl og den deler han rundhåndet ud af, når han holder foredrag om sin bog. Han er en blændende fortæller, som har styr på de helt store linjer og de mindste detaljer. Så foredraget er ikke kun for nørderne, men også dem, der er almindelig interesseret i vinyl. Han får mine varmeste anbefalinger."
Dorte Grout
Bibliotekar, Herning Bibliotek

The VINYL TOUR 2019