Oplev vinylpladens fantastiske historie og genfind kærligheden til det analoge format

Vinylpladernes historie 

Hvad er det, der har fået moderne musikelskere til at genopdage kærligheden til et upraktisk, gammeldags format i en tid, hvor al slags musik er tilgængelig altid, alle steder?

Hvorfor er vinylplader så fascinerende?

Hvad er deres historie?

Foredraget ALT OM VINYL handler om fascinationen ved de gamle (og nye) plader, om at have et personligt forhold til den musik, man hører og om glæden ved at eje et stykke kunst, der er helt unikt – for selv om du måske tror det, er der ikke to plader, der er ens!

Foredraget Alt om VINYL dykker ned i rillerne og kommer hele pladen rundt.

Foredraget varer ca. to timer + pause og spørgsmål, men kan tilpasses helt efter ønske.

Pris: 7.500 kr. + transport

Kunderne siger

”Det er en kæmpe fornøjelse at være i selskab med Søren Genefke, når der skal snakkes vinyler. Sørens viden er upåklagelig og den formidler han personligt, levende og tilpas nørdet. Og måske vigtigst af alt: Søren skaber et rum hvor snakken flyder lystigt og deltagerne gerne bidrager med egne historier.”
Michael Munk
Bibliotekar, Fredericia Bibliotek
"Søren fortæller indlevende om sin store passion. Fortællingerne er smittende og spændende - også selvom man ikke nødvendigvis er vinylsamler. Vi havde en god aften i HiFi Klubben Silkeborg, med masser af indhold og derudover godt med snak i pausen."
Jakob Stephansen
Hifi Klubben, Silkeborg
Ikke alene har Søren skabt en vanvittigt lækker bog. Han har formået at lave et gedigent moderne opslagsværk for gamle som nye vinylnørder. Bogen er skabt med så meget kærlighed til emnet, at der burde være et label der advarede om smittefare. Manden ved hvad han har fat i og den viden får han præsenteret og serveret både med høj nørdfaktor og tilgængelighed. Jeg er overbevist om at alle gik hjem fra foredraget, både en god oplevelse rigere og meget klogere på vejen fra master til matrice, udløbsrillekoder og alverdens andet spændende vinyl-nørderi. Sørens foredrag får fem skinnende sorte vinyler og en enkelt picture disc.
Leif Schou
Bibliotekar, Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne
"Rockklubben KNiTR! havde i september 2018 besøg af Søren Genefke. Med afsæt i sin nyligt udgivne bog fik publikum en god dosis passioneret nørderi om de mange facetter ved vinylmediet. Det blev en aften, hvor glæden ved musik og vinylpladen blev delt med hinanden og snakken gik livligt."
Martin Minka Jensen
Bibliotekar, Randers Bibliotek
"Søren gav os en rigtig fed aften, hvor vi blev meget klogere på vinylpladernes kringlede historie. De mange vinylnørder som deltog havde også mange gode spørgsmål efterfølgende, som Søren beredvilligt svarede på. Man kunne se at han nød at være på, og hans viden er virkelig enorm! I øvrigt kan hans bog også varmt anbefales!"
Jørn Lybech
Bibliotekar, Holstebro Bibliotek
"Alt om vinyl er blevet en bibel for vinylentusiaster. Og det kan man godt forstå. For Søren har en kæmpe viden om vinyl og den deler han rundhåndet ud af, når han holder foredrag om sin bog. Han er en blændende fortæller, som har styr på de helt store linjer og de mindste detaljer. Så foredraget er ikke kun for nørderne, men også dem, der er almindelig interesseret i vinyl. Han får mine varmeste anbefalinger."
Dorte Grout
Bibliotekar, Herning Bibliotek