Passioneret vinylekspert, pladesamler og foredragsholder

Hej!

Jeg hedder Søren Genefke og jeg har elsket duften af vinyl og pladecovers siden jeg var en lille dreng. Jeg er født i Aarhus, men tilbragte syv år af min barndom i Sverige – det var her jeg fik min første plade som 7-8 årig i 1983. Siden da har musik været min allerstørste interesse med en pladesamling som inden længe runder 4000 stk.

I 2018 udgav jeg bestselleren Alt om VINYL (på Byens Forlag) og har siden da været aktiv foredragsholder i hele landet. Jeg elsker at fortælle om vinylpladernes fascinerende historier som kan føres helt tilbage til i 1877. 

For mig er det en helt særlig oplevelse at sætte en plade på og sætte sig ned og fordybe mig i musikken, coveret og teksterne – og historierne bag pladen. Derfor har jeg taget gjort konceptet Grammofonkoncert til en af mine foredragsprodukter – her dykker vi ned i de gode fortællinger og nyder musikken på vinyl – alt sammen i fællesskab.

Jeg har stiftet det populære Alt om VINYL Forum på Facebook for både erfarne vinylfans og interesserede nybegyndere – samt markedspladsen Alt om VINYL Marked for køb, salg og vurdering af musik på fysiske formater.

Jeg er uddannet cand.mag. i Informationsvidenskab fra Aalborg Universitet (2003), og bor sammen med min hustru og vores tre piger uden for Aarhus. Til daglig arbejder jeg som specialist i et større dansk pengeinstitut.

Kontakt mig